Számítástechnikai oktatás

Szakmai vizsgára felkészítés

Honlap készítés

Katona Zsolt e.v.


Vállakozásom legfontosabb céljának az elektronikus írásbeliség javítását tekintem elméleti szinten (oktatás, vizsgára felkészítés) és gyakorlati szinten (adatbázis építés, programozás, honlap készítés) egyaránt.Weboldalomon igyekszem bemutatni azokat a szolgáltatási területeket, amelyekben mind ismerettel, mind tapasztalattal rendelkezem, ezért hitem szerint hasznosan együtt tudunk működni. 

Mind az oktatás, mind a szakmai vizsgára felkészítés történhet személyesen, vagy az Interneten keresztül is, egyénileg vagy kiscsoportban a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítva.

Igyekszem olyan oktatási területekkel foglalkozni, amikkel a felhasználó a mindennapjai során találkozik, azaz gyakorlati hasznuk van, azonban rendszerszintű oktatás hiányában nem képesek a maguk komplexitásában azok előnyeit kihasználni.

Mivel egyre inkább az a tapasztalat, hogy aki nincs jelen az Interneten, az kis túlzással nem is létezik, ezért fontos feladatnak tartom, hogy kisvállalkozások, illetve magánszemélyek részére készítsek egyszerűbb honlapokat. A célom az, hogy könnyen áttekinthető honlapokat készítsek, akár az ehhez szükséges domain kiválasztásában és a szükséges tárhely megrendelésében is segítséget nyújtva.

Sok éves tapasztalatom az, hogy az iskolarendszerű oktatás során sokan nem képesek a tanmenet által diktált ütemben elsajátítani a szükséges ismeretanyagot. Valójában számomra irreleváns, hogy ez az oktató, a hallgató, a tanuló, vagy mindkettejük hibája. Amit lényegesnek tartok, hogy a tanuló elsajátíathassa olyan szinvonalon a tudásanyagot, ami a sikeres vizsgához és a későbbi gyakorlati alkalmazáshoz szükséges. A mennyiségi helyett a minőségi oktatásban hiszek, azaz a célom, hogy a lehető legrövidebb idő alatt sikerüljön ezt a célt elérni.

© 2015-2018, Katona Zsolt e.v.